01 oktober 2005

Honey & Clover # 19-21

nu spelas: Houki Kumo~Rythem

I vilket Ayu ser Mayama prata med sina kollegor om Rika-san under körsbärsblomfestivalen, och genast ska springa hem. När Mayama ber henne stanna kommer Momiya förbi och det hela slutar med att hon följer med honom i hans bil därifrån. Momiya begriper dock alltför väl vad det handlar om och Ayu får ett par svidande sanningar sig serverat. De verkar dock ha någorlunda trevligt, han tar henne till en byggnad med utsikt över det stora pariserhjulet man sett i tidigare avsnitt. Till slut tar dock ångesten överhanden för Ayu, som dricker alldeles för mycket.

Senare får vi äntligen veta att Mayamas ovilja gentemot Momiyas intresse för Ayu grundar sig mycket i att de är alldeles för lika. Efter en del samtal med sina kollegor bl a inser han att Momiya kanske inte alls är den flyktiga, oansvariga typ han trott.

T o m Morita-san verkar vettig these days. Hur hans känslor för Hagumi(och tvärtom) är, är däremot lite oklart. Under en rar scen visar han henne "oscarn" han vann för några episoder sedan, som om han drog ett svärd. Hon rycker fram något hon själv gjort och sen eskalerar det i rasande fart. Inte ett ord sägs, vansinnigt roligt.

Samtidigt sitter Hagu-chan och försöker skapa något bra till sitt avslutningsprojekt. Det går inte så bra. Takemoto ser henne men hans oförmåga att göra något för henne driver honom därifrån.

Den här bilden tog jag med enbart för att den visar en Mac. Yup, I'm a hopeless case of Apple-fangirl-ism. ^^

Mer problem stundar för Takemoto-kun. Ett erbjudande om jobb efter många misslyckanden går om intet just under festen för att fira hans nya anställning. Företaget gick i konkurs. Till slut orkar han inte mer och tar sin cykel och bara cyklar iväg, så långt det bara går, bor på en strand, fryser och grubblar.

Takemotos fira-nya-jobbet-fest, sekunden innan telefonen ringer.

Inga kommentarer: