20 november 2009

självkännedom ftw

nu spelas: Life goes on ~side D~ /Chemistry(Antique Bakery ED)

Vurmar plötsligt mer än vanligt för saker som personlighetstester, varför man gör som man gör och liknande. Detta efter en sen natt på jobbet då jag av okänd anledning googlade 'introversion', hamnade här(var annars... :P ), via detta vidare till de gamla fina MBTI-testen etc etc...fan ta Wikipedia, det är lika jobbigt som youtube när man börjar följa ett associationsspår och plötsligt har 12 öppna browserfönster >_<

Roligt att jag apropå MBTI konsekvent har fått resultatet INFJ sedan 1992 eller så. Och jag har gjort testet i seriösa sammanhang(vem hade internet '92? Inte jag iaf) så det är inte enbart blaj. På sistone har dock ett T smugit sig in istället för F-et ibland men vad jag förstår ligger jag mycket nära mitten på den skalan.

Hittade av en slump en gammal post som nu ter sig än mer relevant..mobbetestet.
Har svårt att motstå tester av alla slag :$

Nåväl, poängen med ovanstående var väl egentligen att jag fått mer insikt i hur inåtvändheten är en stor del av mig och hur det varit orsak till en hel hög beteenden som jag tidigare tillskrivit blyghet eller helt enkelt sett som "fel". No more!
Även om jag kom fram till för några år sen att min motvilja mot krogar och uteliv var helt OK, screw anyone who says differently.

Antar att resten av mänskligheten är less på navelskåderiet nu så ta ta. =)

Inga kommentarer: