01 maj 2007

murder, free software and you

nu spelas: inget, faktiskt.

Dröm:

Jag och någon annan-vet inte vem, kanske en av de där "dom" som jag ofta är med i drömmar och som lär vara olika delar av en själv-hade kommit till tredje våningen i ett jättehus i mörkt tegel(det påminde om ett skitstort hus jag ser när jag åker bussen ut till skolan) för att undersöka det, det var om jag minns rätt döda människor redan på våning ett och två.

Tror dock inte vi var poliser. Kanske var huset en skola, i korridoren på vån 3 hängde mängder av kläder i barnstorlek på krokar längs ena väggen, och mycket av det var en sorts sobert rödrutiga ytterplagg a la regnrock eller nåt. Typ som nån sorts skoluniform.
Strax innan hade jag tittat in i en skrubb och där var om inte lik så iallafall ganska mycket blod.

Och det är nu Ola Salo liksom hoppar ner uppifrån, det är högt i tak och jag ser det underifrån, sådär som när ondingar hoppar ner med slängkappan flaxande och det ska vara dramatiskt, ta-DÄÄÄH!

However, han är inte ute efter mitt liv utan ska framföra den där låten från medlodifestivalen som jag aldrig hört och inte orkar skriva ut namnet på. Dock är jag ganska säker på att den IRL inte låter som 'Povel Ramel sjunger visor om open source-mailklienter'. O_o
Iofs drömde jag om LDAP i fredags, jag är inte förvånad.

Eller jo. Det här var faktiskt helt cp.

Inga kommentarer: