11 januari 2006

dumma dumma H&M

Tänkte jag skulle tjacka upp mig på den där vrålbilliga svarta ögonskuggan de har till festen i lördags, men den var slut på varenda en av butikerna jag sprang in i och igår när jag drog omkring knallade jag in på ännu en som var stängd i lördags för att fråga hur det kom sig. Får veta att den inte kommer att säljas mer. =_=
Varför fastnar jag alltid för saker som går ur sortimenten?

Ögonbrynsgelen som jag tålmodigt väntat på hela hösten kommer komma in igen enligt expediten, när fabriken som tagit över tillverkningen fått kläm på formulan.

Suck.Tittade lite på en liknande svart glittrig skugga på Åhléns från Viva la Diva men jag vet inte...jätteburk känns lite onödigt för nånting jag kommer att använda pyttelite av hyfsat sällan. Dessutom var den dubbelt så "dyr".

2 kommentarer:

Mocca sa...

Känner igen det där. Hittar en bra produkt, går tillbaka ngr veckor senare - och då har det tagits bort ur sortimentet. Värst var när dom slutade med min linsvätska. Hade precis börjat med ett nytt par linser och när jag ska köpa mer vätska säger dom att den har utgått. OCh det är inte bra att byta vätska när man väl har lagt linserna i en. Ställde till med hus i h* och sa att antingen skaffar dom fram den jag brukar ha, eller så ger dom mig nya linser. Dom skaffade fram vätskan.

Antar att det är svårare att få dom att skaka fram ögonskuggan o ögonbrynsgelen. ;(

sparris sa...

Jag har kommit fram till att om jag fastnar för något så är det bästa att köpa på stubben, annars tar det bara slut. SOm det gjorde med mina köksstolar, tallrikar, vinglas...