05 januari 2006

shortsjakt

nu spelas: LONELY ROLLING STAR [Stage 04 & Women Stage] från PS2-spelet Katamari Damacy

Vilken faktiskt blev barmhärtigt kort. Tyckte det var lite trist att skicka efter de där cityshortsen från H&M när så många redan gjort det, så jag drog en repa på stan. Fonduefest med SingStar hos vänner på lördag och för en gångs skull tänkte jag satsa på helt ny outfit.

På första bästa hennesbutik(you never really get away, do you? ^^) fanns ett par shorts i ull, svarta med nån liten ljus vävd kritstrecksrand. Tänkte mig mörka strumpbyxor och några fina platta skor till.

Och en topp! När jag insåg att jag inget har att ha på mig till en begravning om ett par veckor(oavsett om det är svart eller valfritt som gäller) blev allting mycket mer komplicerat. Provade en blus av nåt slag med knyt i sidorna på Vero Moda men jag vet inte....puffärm är inte riktigt jag, även om det var en rätt sansad sådan.

Nedra söta små mobilsmycken hade de på Indiska också, för 15 kr. Drygt att min nuvarande mobil inte riktigt funkar med sånt bara. :|

2 kommentarer:

Mocca sa...

Vist är det så, när en vara är slutsåld på H&M Rowells-då är det dags att hitta ngt annat ist. för att vänta i fler plagg.

Blev det ngn puffärmsblus?
*nyfiken*

sparris sa...

Det blev en liknande. Inlägg kommer. :)