09 augusti 2005

Honey & Clover #15, Tsubasa Chronicle #2

nu spelas: Believe~Yuki Kajiura(Tsubasa Chronicle OST)

H&C fortsätter på tema Mayamas dilemma. Han slits mellan Ayu och kvinnan han arbetade förut, den handikappade Rika, som när hon väl möter honom distanserar sig än mer.

Nomiya på Mayamas arbete drar med Ayu långt ut på landet på sobarestaurant, Mayama får spel(och en smäll av Ayu som tycker det är hennes ensak).


Tsubasa...del 2 ser Syaoran och hans följeslagare skickas till en okänd värld, den första av många för att återta Sakuras minnen.
Jag får rejäla FF-vibbar av den här serien, vi har en honest, upstanding protagonist, hans tjej(som jag misstänker kommer vara out ett bra tag), en magikertyp, en hård snubbe med svärd och attitydproblem plus ett litet miffodjur a la Pokemon. Men häxan Yuko är skön. Ansiktet är fullt av karaktär.


Hade dessutom kunnat svära på att musiken A Song of Storm and Fire som spelades under fighten i slutet var direkt hämtad från Noir. Visst, det är samma kompositör(-tris?) men jag var tvungen att lyssna igenom båda soundtracken för att vara säker. Hon är bra på det där Carmina Burana-stuket.


Yuko igen. Hon dök som synes ovan först upp i en annan CLAMP-serie, xXxHolic.

Inga kommentarer: