28 augusti 2005

Honey & Clover # 17 + Mahoraba 25-26 FINAL

nu spelas: Daiji Da.I.Ji.~Saeki Mio & Shiraishi Ryoko(Mahoraba ~Heartful Days~OP)

Takemoto grubblar över sitt liv och sin riktning däri i dagens HachiKuro(Honey & Clover)-avsnitt. Till den grad att han hamnar på sjukhus med magsår. Hans styvfar visar sig-trots Takemotos tidigare reservationer-vara en riktig klippa och en person som tänkt på honom hela tiden, villig att göra sitt bästa.

Hagu och Ayu kränger julkakor.


Yamada Ayu bet i sitt sura äpple och sa nej till sina friare. Pinsamt för alla efteråt men under julhandeln så verkade saker och ting lösa sig.


Mahoraba...är slut. Kaos råder på Narutakisou, inget blir gjort och Kozue flashar genom sina persnligheter fortare än någon kan säga"cosplay". Inget verkar bringa fram den riktiga Kozue, och Tamami, svartsjuk och olycklig över Ryuushis plats i Kozues liv, tar ett allvarligt snack med honom. Som slutar med att hon inser att hon mest velat vara främst själv, och tänkt mer på detta än Kozues bästa.



Ryuushi själv undrar vad han ska göra för att hjälpa, och kommer fram till att han ska avsluta den barnbok vi fått se glimtar ur serien igenom.
Saki(Kozues tomboy-personlighet) finner honom sovandes vid sitt bord, förstår att det är en bok han håller på med och tvingar honom att berätta sagan. Under berättandets gång visar sig alla hennes personligheter, för självklart är sagan mycket symbolisk.

Ryuushi och Nanako-Kozues 6-åriga jag.

Jag ska väl inte säga exakt hur upplösningen blir. Förutom att umeboshi spelar en viss roll...och att alla i serien dyker upp till Kozues födelsedagsfest.

Inga kommentarer: