24 augusti 2005

Tsubasa Chronicle # 3-5

I vilket vi får se Kurogane(som Fai kallar Kuro-rin och andra snuttiga smeknamn till hans stora förtret) och delar av hans motiv. Man ger sig ut för att leta efter Sakuras andra fjäder varpå han får syn på någon som är alldeles lik Motoko från hans hemvärld. Självklart rusar han iväg hals över huvud. Samt möter det ena gänget från del 2. Fight följer.

Gänget har fått lite passande kläder för den värld de hamnat i. Kuro verkar tveksam.

Avsnittet avslutas med att Sakura sätter sig upp i sängen mitt i natten när alla sover. I del 4 vaknar hon igen när de andra givit sig ut, drar på sig lite kläder hon hittar i en byrålåda och knallar ut på stan, en dålig idé när man inga minnen har.
Gängledaren Kuro mötte dagen innan blev lite arg av att få spö så när han ser Sakura lalla omkring ensam på stan lurar han henne med sig med baktanken att använda henne som gisslan och få hämnd av något slag. Det hela slutar dock med att hennes oskuldsfullhet påverkar honom så till den grad att han ger upp sitt kriminella liv, ger bort sitt område till den rivaliserande gängledaren Shougo och(får vi förmoda) lives happily ever after. Under den sekvensen har dock Sakura klättrat upp i en byggställning och får hämtas av sagde Shougo, som visar henne en annan, högre utsikt. Plötsligt säger hon att hon måste hitta sina fjädrar och flyger iväg, till synes viljelöst. Flygturen blir ganska kort, snart börjar hon störta till marken men Syaoran får syn på henne i tid.


Det vidare sökandet efter fjädern resulterar i att en vän de mött plus Mokona(det Pokémonliknande kräket på översta bilden) kidnappas av nån brat-ig brud på ett slott som vill slåss mot Syaoran. Det är dock Fai som tar sig an uppgiften.

Fai och hans kudan. Alla verkar ha en.

Avsnittet avslutas med att Mokona får korn på fjädern igen. Men vem har den?

Inga kommentarer: