16 augusti 2005

mahou sensei negima! #22 + naruto #146

Ett mellanavsnitt av MSN men även dem lyckas de få ihop. Negi ber Evangeline lära honom mer magi eftersom han kände sig otillräcklig efter Kyoto. Eva vill förstås ha fördelar, her being ond and all, men Asuna får henne på andra tankar. Lite däng har aldrig skadat. ^^


Negi och Evangeline pluggar spells i skogen.

Asuna själv får av en slump syn på Negis företrädare Takahata-sensei sittandes på ett café. Hon har haft en crush på honom hela serien men jag vet inte hur väl han är medveten om det. Han ser henne inte och så dyker Shizuna-sensei upp vid hans bord och de talar som om de hade en rätt nära relation, huvudena ihop. Asuna blir ledsen men samtidigt tror jag hon accepterar det. Inte ett ord till någon men ändå framgår det med mycket små medel vad som rör sig i hennes huvud.

Det är en av sakerna jag tycker om med anime, fingertoppskänslan vad gäller karaktärernas känsloliv. Visst kan det tyckas att det tas i så man spyr ibland med folk som tar två episoder på sig att dö under blod och tårefloder etc, men mycket känns bra mycket mera finstämt hanterat än västerländska serier som ofta går på som elefanter i porslinsbutiken, jobbigt övertydligt och lite simpelt.


Asuna-san skymd från Takahata och Shizuna av en förbipasserande truck.


Naruto då...well,mest mysko imho. Nån slags skum experimentell färgsättning här och där. Inga riktiga framsteg i storyn heller. F ö fortfanade filler om nu någon undrade. Jag är dock lite misstänksam på Tsubakis(Mizukis tjej) motiv.
Och när ska dom sluta med dessa ruttna punkiga OP- och ED-låtar. Passar inte för fem öre.

Inga kommentarer: